/
02/12/2024

Data Science (9-11 ani)

3.502
4 Înscriși

Despre curs

Cursul de Analiza Datelor este interactiv și distractiv, în cadrul căruia copiii vor participa la activități practice și provocări care îi vor ajuta să aplice cunoștințele noi în mod creativ. De la colectarea datelor despre preferințele lor personale până la crearea graficelor captivante în Excel, fiecare pas îi va încuraja să exploreze și să înțeleagă mai bine lumea datelor. Cursul oferă copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani o introducere captivantă în universul analizei datelor. Ce vor învăța copiii în acest curs:
  • Rolul datelor și cum să transfere concepte matematice și logice simple în situații reale. Vom explora împreună ce sunt datele și cum sunt folosite în viața de zi cu zi, folosind exemple din lumea lor pentru a le face mai relevante și mai ușor de înțeles.
  • Să folosească excel și alte programe de creare tabele și grafice. Vom învăța cum să folosim Excel în mod simplu și distractiv. Vom explora cum să creezi liste și tabele simple, să organizezi datele într-un mod captivant și să începi să le interpretezi.
  • Să creeze și să interpreteze grafice. Vom descoperi cum să transformăm datele în grafice vizuale atractive și ușor de înțeles. De la graficele cu bare până la cele cu coloane, copiii vor învăța cum să reprezinte vizual datele pentru a le face mai accesibile.

Conținutul cursului

Despre profesor

4.00 (18 ratings)

17 Cursuri

22 elevi

Feedback-ul elevilor

Excelent
0
Foarte bun
1
Mediocru
1
Slab
0
Groaznic
0
3.5
2 Recenzii

This course is amazing, it is extremely thorough and in depth.

Great starting point for learning Swift. If you have never programmed, or never used Swift it is a great place to start.

260,00 lei
Durată: 1 lună
Lecții: 0
Elevi: Max 10
Nivel: Începător
Limbă: Română
Diplomă: Da