Coduri promoționale

Noi la Agora Point credem în importanța, educației așa că îți propunem următoarele coduri promoționale pe care le poți trece în formularul de înscriere. Echipa Agora Point te va contacta pentru mai multe detalii. 

Cod promoțional: GROUPFUN5

Pentru oricare dintre cursurile noastre (Data Science, Educație Financiară sau Cultură Generală) primești 10% reducere din prețul total lunar total (347 LEI/ lună minus 20% = 277 LEI, cu excepția primei luni pentru care prețul este 260 lei în care prima lecție este gratuită), dacă convingi alți 4 părinți să se alăture demersului nostru. 

Cod promoțional: LONGSTART2

Crezi că Data Science, Educația Financiară și Cultura Generală vor fi utile oricând pentru copilul tău? Înscrie-te pentru prima data la oricare dintre cursurile noastre, iar pentru următoarele două ai 10% reducere.

Cod promoțional: UNIC1

Ai încredere în copilul tău că poate învăța engleză din mers și natural? Și noi. Mai mult, crezi că i-ar plăcea să învețe cum funcționează social media sau în viitor ar putea face un MBA? Pentru programele noastre unice  a căror durată este de 2 luni:

Îți propunem o reducere de 12% din prețul total al cursului unic.